Andra om oss

“Är du bekymrad över er verksamhets brister, eller bara en känsla över att något kan fungera bättre?
Igge har ett personligt engagemang i allt han företar sig. Ett engagemang som ger energi till omgivningen och leder till förändring och resultat. Igge har förmågan att nysta, leda och coacha er till en djupare förståelse av er själva. Självinsikt är ett första steg mot förbättring.”
//Kristoffer Andersson, tidigare medarbetare och medledare under 8 års tid

”Du har varit min chef under några år. Du har en förmåga att göra alla engagerade och att vi känner oss delaktiga i det vi ska göra. Du har en förmåga att få oss, och att hjälpa oss se på svåra saker på ett utmanande sätt. Du ha gjort att jag tycker det är roligt igen att gå till jobbet, t.o.m. på en måndag.” //Konsult i teknikbolag

“Jag trodde aldrig att du skulle kunna vrida runt i mitt huvud på det sätt du gjort. Jag funderar på hur mina värdegrunder styr mig och hur jag lever mitt liv på bästa sätt. Jag ser det som positivt att du hjälpt mig med det. //utv av ledningsgrupp, Ekonomichef logistikbolag

“Tack för grym coachning till vår ledningsgrupp, du är en bra inspirationskälla!” //utv av ledningsgrupp, Entreprenadchef Byggbolag

” Jag uppskattar hos dig, din förmåga att berätta så att vi förstår dina egna upplevelser. Att du blandar in ditt privata i diskussioner gör hela upplevelsen mer personlig. För mig betyder det att jag får ut det jag förväntat mig i min ledarutvecklingen, samt mycket mer. Jag känner mig extremt nöjd med dig och jag är garanterat inte den enda. Tack! ” //VD på Byggbolag