Inspirationsföredrag

 
 

 

Vem är den där NÅN?

Vem är den där "NÅN"?

Välkommen på ett lustfyllt interaktivt föredrag om denna där NÅN. Den som verkar ha jobbat längst på företaget. Den som vi verkar tro att den finns! Finns den i er verksamhet? Hur får man den att försvinna?   

Syfte: Ett lustfyllt sätt att lyfta fram vikten av personligt ansvar och att hjälpas åt tillsammans.

 

 

Upplev MAGNETEN i dig!

Välkommen på ett lustfyllt interaktivt föredrag där ni genom tekniker inom mentalträning får uppleva era visioner och mål på riktigt. Hitta ditt egna drömläge.

 Syfte: Synliggöra och klargöra visioner och mål så de blir önskvärda, upplevda på riktigt och lustfyllda. De upplevs som en magnet i dig.

 

 

Uppgradera huvudet!

Välkommen på ett interaktivt föredrag för perspektiv på hur det var förr, nu och morgondagen, som redan är här. Visste du t.ex. att antalet mikroföretag beräknas vara >50% av alla företag i USA 2020? Lite perspektiv för att uppgradera huvudet för framtiden genom perspektiv vad som hänt och händer.

Syfte: Få mer perspektiv på vad som hänt i historien och saker vi inte sett men som redan harhänt. Perspektiv för att bättre förstå omvärlden och väcka tankar som underlag vad vi behöver göra. Kanske ett föredrag inför visions- eller budgetarbetet?

 

 

Har du en färggrann slush?

Välkommen på ett interaktivt föredrag där perspektiv ges för att mäta er anppasningsförmåga och förändringsvilja! Stämmer det ni tror på? Är vår medvetandegrad tillräcklig inför de förändrinar som kommer? När alla färger finns i slushen så är medvetenheten hög.

Syfte: Vi vill mäta hur förändringsbenägna vi är som organisation. Bli mer medvetna om det.

 

 

10% är ord i kommunikation, resten är resten!
Vi tar förståelsen i kommunikation till nästa nivå.

Workshop och föredrag kring att förbättra förmågan  kring kommunikationen i en grupp.Vi blandar praktiska aktiviteter där ni själva får uppleva och utmanas i kommunikation. Vi lyfter fram vad som händer och hur vi agerar. Vi belyser och förstärker olika perspektiv.


Syfte: Stärka och utveckla er kommunikation. Hur mikrouttryck, kroppsspråk, känslotillstånd och vår attityd påverkar det vi kommunicerar. 

 

 

Engagemang och Drivkrafter!

Välkommen på ett interaktivt föredrag för att förstå och hitta sina egna drivkrafter och hur de kan vara olika för andra.

Syfte: Vi vill utveckla allas gemensamma engagemang. Hur gör vi då?

COPYRIGHT vardeledande.se